Min side
+47 815 20 080
Telefonnummer

Anders Torp Rød ansatt som ny CEO i Gasnor

ART ES

Eilef Stange ønsker Anders Torp Rød lykke til som ny adm.dir i Gasnor.

Anders Torp Rød (1980) er ansatt som administrerende direktør i Gasnor fra 1 september 2023. Torp Rød overtar etter Eilef Stange (1963) som har vært administrerende direktør i Gasnor siden februar 2008. Stange går over til stillingen som CEO for Molgas sin biogassatsing oppstrøms i Skandinavia.

Torp Rød er utdannet Master i International Business (London Metropolitan University) og kommer nå senest fra stillingen som Daglig leder i Caera AS.

Anders bringer med seg solid internasjonal erfaring fra forretningsutvikling i selskaper som Gasum og Teekay og har i tillegg bakgrunn som CFO. Han er den perfekte kandidaten for å ta selskapet inn i en ny tid med omstilling til grønne energier, samtidig som man bygger videre på den kompetansen som er bygget opp i Gasnor over flere ti-år både teknisk og kommersielt.

«Jeg gleder meg til sammen med de ansatte i Gasnor og ta Gasnor inn i en ny vekstepoke der vi skal tilby lav- og nullutslippsløsninger til industri og til transportsektoren til lands og til vanns».

Flere nyheter

Til nyhetsarkivet